TÁBORY 2023

Divoký západ 17. - 21. 7. 2023

Příměstský tábor určený především pro ty, které navštěvují naši gymnastiku. Je vhodný pro dívky ve věku 8 - 12 let a ponese se v tématu DIVOKÉHO ZÁPADU. Čekají Vás všemožné Westernové hry včetně velké celotáborové! Součástí tábora bude i výlet a také spousta zábavy, gymnastiky i tance. Cena příměstského tábora je 3.300,- a přihlášku najdete níže.

V hlavě 21. - 25. 8. 2023

Příměstský tábor vhodný především pro naše závodní minikadetky a taneční přípravku ve věku 5 - 9 let. Můžete se těšit na ty nejbarevnější hry a také spousta tance! Nebude chybět ani výlet, gymnastika a hlavně spousta zábavy!. Cena příměstského tábora je 3.300,- a přihlášku najdete níže.

Survivor 31. 7. - 6. 8. 2023

Letní táborové soustředění určené především pro naše závodní juniorky a seniorky. Užijeme si zde spoustu zábavy, ale také budeme bojovat o přežití! Čeká na nás spousta her ve kterých si vyzkoušíme naše dovednosti, ale především se můžete těšit na nekonečné množství tance, gymnastiky, akrobacie a zábavného programu! Cena bude upřesněna v e-mailu. Přihlášku najdete níže.

Podklady pro platbu Vám zašleme všem najednou prostřednictvím e-mailu, který jste zadali do přihlášky, dva měsíce před konáním tábora.

Odesláním přihlášky s Vámi na tábor počítáme :)

Podmínky pro zrušení účasti dítěte na táboře po uhrazení platby:

Zrušení účasti 21 a více dnů před začátkem konání tábora vracíme 100% z ceny tábora.

Zrušení účasti do 7 dnů před začátkem konání tábora vracíme 70% z ceny tábora.

Zrušení účasti méně než 7 dnů před začátkem konání tábora vracíme 50% z ceny tábora.

Zrušení účasti méně než 24h před začátkem konání tábora vracíme 0% z ceny tábora.